tisdag 22 maj 2012

Visst finns det dagar..

Denna dagen började bra. Känn ironin. Tåget mot Kävlinge valde idag att inte stanna i Kävlinge utan körde istället vidare. Vips så var jag och Sophie i Lund. Har aldrig sett ett roligare ansiktuttryck än hennes när tåget susade förbi där vi normalt hoppar av för att sedan gena över parkeringen och raka vägen in på jobb. Båda blev aningen nervösa då våra tågkort inte gällde tillbaka och då båda hade lämnat pengar osv hemma just idag av någon anledning. 

Vi hade dock tur som bara behövde vänta 10 minuter på nästa tåg tillbaka..... och så fick vi även bekräftat att det hade klöddat med tågen och att vi inte behövde betala. I tid kom vi i. Och våra kollegor fick sig ett gott skratt när vi ringde och berättade vad som hänt. Snacka om att jag blev trött i huvudet, var inte ett dugg pigg på sånt innan klockan ens slagit 07.00. 

Trodde dagen skulle sluta i samma visa, med kaos och allt som går emot oss, men det slapp vi, nästan. På något konstigt vis är vi alltid underbemannade och får agera bläckfiskar, tusen bollar i luften, springa överallt och ingenstans, bokstavligt talat göra allting på en och samma gång.. och så i denna värmen som vi har nu...... härligt att känna att man lever! Slumrade till när jag kom hem helt utan förvarning..... blev väckt av A som försökt nå mig 35 653 gånger. Drog ner till stranden. Njöt av livet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar